Rietdekkersbedrijfvan Vliet B.V.

Addie en Kees van Vliet bieden met hun Rietdekkersbedrijf Van Vliet B.V. al ruim veertig jaar hoogwaardige kwaliteit. Werken met een natuurproduct als riet vereist bijzonder vakmanschap. Vader en zoon Van Vliet voeren het eeuwenoude ambacht van rietdekken samen met ervaren medewerkers op professionele en vakkundige wijze uit.

0184-633446
vanvlietrietendaken@kpnmail.nl

algemene voorwaarden

Service

Rietdekkersbedrijf van Vliet B.V. biedt meer dan alleen het plaatsen en vervangen van rieten daken. Wij zijn een klant- en servicegericht bedrijf en geven u graag vakkundig advies en tips over de volgende onderwerpen:

Onderhoudscontract
Voor slechts euro 100,- per jaar (exclusief BTW en binnen een straal van 30 kilometer, anders prijs op aanvraag) bieden wij u een onderhoudscontract aan. Dit houdt in dat wij jaarlijks uw rieten dak komen inspecteren. Wij voeren dan direct de noodzakelijke herstelwerkzaamheden uit die wij binnen twee uur kunnen verrichten. Als deze werkzaamheden niet binnen twee uur uitgevoerd kunnen worden, krijgt u een offerte over het meerwerk. Na de jaarlijkse inspectie ontvangt u een rapportage over de staat van uw dak. Hierin wordt ook advies opgenomen over de eventuele te nemen maatregelen op termijn.

Schoorstenen
Een schoorsteen op een rieten dak vereist nauwkeurig vakmanschap. Rietdekkersbedrijf van Vliet B.V. heeft hier ervaring mee. Wij vernieuwen loodwerk, voegen schoorstenen en kunnen de dak doorvoeren van uw schoorsteen maken. Tevens leveren en plaatsen wij vonkenvangers.

Dakramen en dakkapellen
Rietdekkersbedrijf van Vliet B.V. beschikt over de benodigde kennis en ervaring voor het plaatsen van dakramen en dakkapellen op een rieten dak. Tevens kunnen wij voor u de bouwkundige tekeningen en de hiervoor vereiste vergunningen regelen. Zo nemen wij u veel werk uit handen.

Verzekering
Verzekeringsmaatschappijen stellen veel eisen voordat zij een pand met een rieten dak willen verzekeren. Hierom heeft de Vakfederatie Rietdekkers in samenwerking met een verzekeringsmaatschappij een speciale rietpolis ontwikkeld. Door het analyseren van schadecijfers is aangetoond dat voor het moderne schroefdak een lagere premie mogelijk is. Ook voor traditioneel gedekte daken zijn gunstige tarieven opgesteld. Kijk voor meer informatie op www.rietpolis.nl

Subsidies
Voor sommige monumentale panden is subsidie beschikbaar voor het onderhoud of het vernieuwen van een rieten dak. De subsidieregelingen verschillen per gemeente en regio. U kunt hier het beste navraag naar doen bij uw gemeente. Vraag tevens naar de provinciale en landelijke regelingen. Houd er wel rekening mee dat subsidiepotjes vaak een beperkt budget hebben. Win daarom zo snel mogelijk informatie in als u begint te denken aan de vernieuwing of vervanging van uw dak.