Rietdekkersbedrijfvan Vliet B.V.

Addie en Kees van Vliet bieden met hun Rietdekkersbedrijf Van Vliet B.V. al ruim veertig jaar hoogwaardige kwaliteit. Werken met een natuurproduct als riet vereist bijzonder vakmanschap. Vader en zoon Van Vliet voeren het eeuwenoude ambacht van rietdekken samen met ervaren medewerkers op professionele en vakkundige wijze uit.

0184-633446
vanvlietrietendaken@kpnmail.nl

algemene voorwaarden

Onderhoud en reparatie

Goed en tijdig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van een rieten dak.
Onderhoud varieert van het herstellen van een vogelgaatje tot het repareren van stormschade. Maar ook het schoonmaken van het dak hoort hierbij. Als een rieten dak ernstige slijtage vertoont of als de binding zichtbaar is, moet er groter onderhoud plaatsvinden.

Door klimaatverandering en hoge stikstofgehaltes in de lucht komen er op een rieten dak steeds vaker mos en algengroei voor. Mos en algen tasten het riet aan omdat ze vocht vasthouden. Het riet vergaat hierdoor sneller. Het is belangrijk uw dak zo vrij mogelijk van mos en algen te houden. Rietdekkersbedrijf van Vliet B.V. kan dichte mos en een algenlaag voor u verwijderen en vervolgens het dak behandelen met speciale rietreiniger wat verdere groei tegengaat.

Voor slechts euro 100,- per jaar (exclusief BTW en binnen een straal van 30 kilometer, anders prijs op aanvraag) biedt Rietdekkersbedrijf van Vliet B.V. u een onderhoudscontract aan, om zo de zorg voor uw rieten dak van u over te nemen. Wij inspecteren uw dak ieder jaar en voeren indien nodig direct kleine herstelwerkzaamheden uit.