Rietdekkersbedrijfvan Vliet B.V.

Addie en Kees van Vliet bieden met hun Rietdekkersbedrijf Van Vliet B.V. al ruim veertig jaar hoogwaardige kwaliteit. Werken met een natuurproduct als riet vereist bijzonder vakmanschap. Vader en zoon Van Vliet voeren het eeuwenoude ambacht van rietdekken samen met ervaren medewerkers op professionele en vakkundige wijze uit.

0184-633446
vanvlietrietendaken@kpnmail.nl

algemene voorwaarden

Kwaliteit

Rietdekkersbedrijf van Vliet B.V. heeft naam gemaakt door het bieden van hoogkwalitatief vakmanschap. Dit komt omdat wij rekening houden met de volgende punten:

Kwaliteit riet
Wij zoeken voor ieder dak en dakvorm zelf het beste en meest passende riet uit bij de riethandelaar. Hierdoor is de hoogste kwaliteit gewaarborgd.

Helling van het dak
Wij houden rekening met de helling van het dak, omdat dit grote invloed heeft op de levensduur van het rieten dak. Bij een flauwe helling blijft het dak langer nat en vergaat het riet sneller. Hier passen wij onze werkwijze op aan.

Omgeving
De levensduur van een rieten dak wordt ook bepaald door de invloed van bomen of hoge bebouwing die zon en wind tegenhoudt. Een dak kan hierdoor slecht drogen en is vatbaarder voor mos en algen. Uiteraard nemen wij dit mee in onze aanpak.

Vakmanschap
Door onze jarenlange ervaring hebben wij bijzondere expertise opgebouwd als deskundige rietdekkers. Wij doen er alles aan om de uitstraling van uw dak door de jaren heen te behouden.

Ook zijn wij aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers. Om de kwaliteit van uw rieten dak te waarborgen zijn door deze vakfederatie minimumeisen gesteld waar ieder rieten dak aan moet voldoen. Voor meer informatie kunt u terecht op hun site: www.riet.com